Carrière

Over MACG

MACG is een ingenieursbureau dat actief is op het gebied van bouw, milieu en infrastructuur. Wij leveren verhelderend projectmanagement en participeren desgewenst risicodragend in uiteenlopende projecten. Tegelijkertijd leggen we de verbinding met kwalitatieve en creatieve vastgoedontwikkeling. Door verder te kijken dan de vraag die voor ons ligt weten we klanten aan ons te binden. Bij MACG staan daarom kwaliteit en langdurige relaties voorop.


Onze werkcultuur

De cultuur binnen MACG is dynamisch, een plek waar elke dag anders kan zijn en waar alle ruimte is om het verschil te maken. We zijn een betrokken team met een sterk clubgevoel dat het optimale uit zichzelf en de organisatie wil halen. Nog belangrijker, we benutten de kansen en mogelijkheden die we zien en daarom groeien we als organisatie, team en individu. Door de omvangrijke groei die MACG doormaakt zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan MACG.

De bedrijfsprincipes van MACG:

  • Clubgevoel 
  • Ondernemerschap  
  • Verantwoordelijkheid  
  • Blijvend innoveren 
  • Lef

Open sollicitatie

Heb je een opleiding op HBO- of WO-niveau en daarnaast werkervaring binnen onze branche en staat er momenteel geen passende vacature op onze site, maar zou je graag bij MACG willen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je kunt dit doen door een uitgebreide motivatie, inclusief cv, te sturen naar secretariaat@macg.nl. Wij zullen binnen twee weken de ontvangst van jouw sollicitatie bevestigen en eventueel contact met je opnemen.  


Stage

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires Civiele Techniek (HTS) en Milieukunde (HBO).

Wij verwachten van stagiaires dat ze in staat zijn om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken, goede communicatieve vaardigheden bezitten en een goede motivatie hebben. MACG geeft alle kansen om uitgebreid kennis te maken met de praktijk van multidisciplinaire projecten waarbij je de kneepjes van het vak kunt leren. Je wordt begeleidt door ervaren collega's. Stage lopen bij MACG betekent niet dat je meekijkt, maar dat je in het werkproces gewoon voluit met jouw collega’s meewerkt en deel uit maakt van de lopende projecten. 

Ben je op zoek naar een stageplaats, mail dan jouw cv en uitgebreide motivatie naar secretariaat@macg.nl.