Carrière

Over MACG

MACG is een ingenieursbureau dat actief is op het gebied van bouw, milieu en infrastructuur. Wij leveren verhelderend projectmanagement en participeren desgewenst risicodragend in uiteenlopende projecten. Tegelijkertijd leggen we de verbinding met kwalitatieve en creatieve vastgoedontwikkeling. Door verder te kijken dan de vraag die voor ons ligt weten we klanten aan ons te binden. Bij MACG staan daarom kwaliteit en langdurige relaties voorop.


Onze werkcultuur

De cultuur binnen MACG is dynamisch, een plek waar elke dag anders kan zijn en waar alle ruimte is om het verschil te maken. We zijn een betrokken team met een sterk clubgevoel dat het optimale uit zichzelf en de organisatie wil halen. Nog belangrijker, we benutten de kansen en mogelijkheden die we zien en daarom groeien we als organisatie, team en individu. Door de omvangrijke groei die MACG doormaakt zijn wij met regelmaat op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan MACG.

De bedrijfsprincipes van MACG:

  • Clubgevoel 
  • Ondernemerschap  
  • Verantwoordelijkheid  
  • Blijvend innoveren 
  • Lef

Binnen de afdeling Infra zijn wij op zoek naar:

(Junior) Civieltechnisch tekenaar

Functieomschrijving:

Als (jr.) Civieltechnisch tekenaar op de afdeling Infras ben je verantwoordelijk en werk jij mee aan het opstellen van ontwerpen en uitvoeringstekeningen voor diverse projecten. Je houdt je dagelijks bezig met het zelfstandig voorbereiden, aanpassen en realiseren van tekeningen in verschillende fasen van een project (schetsontwerp/voorlopig ontwerp/definitief ontwerp en/of bestektekeningen). Binnen MACG worden civieltechnische projecten integraal benaderd en komt dit tot uiting in projecten zoals het opzetten van woonwijken, uitwerken van bruggen tot aan het inpassen van windmolens in het landschap. Jij neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en uitvoering van de tekeningen. Samen met het projectteam zorg jij er voor zorgen dat de projecten succesvol verlopen.

Profiel:

·         Minimaal HBO werk- en denkniveau;

·         Kennis van en interesse in civiele techniek;

·         Affiniteit met innovaties en duurzame ontwikkelingen binnen dit vakgebied;

·         Kennis van normen, richtlijnen en voorschriften in de civiele techniek;

·         Beheersing van AutoCad;

·         Communicatieve vaardigheden en beheersing van Nederlandse en Engelse taal;

·         Creatief;

·         Kwaliteits- en resultaatgericht.

·         Zelfstandig en ambitieus.  

Dit bieden wij:

Wij bieden een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een holding die volop in ontwikkeling is. Binnen ons bedrijf werk je met een dynamisch team aan toonaangevende en veelzijdige projecten. In iedere positie krijg je veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij bieden bovendien uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Stuur een uitgebreide motivatie, incl. cv, zo spoedig mogelijk, naar j.groothuis@macg.nl. Of neem voor meer informatie contact op via 050 – 579 8 750. 


Open sollicitatie

Heb je een opleiding op HBO- of WO-niveau en daarnaast werkervaring binnen onze branche en staat er momenteel geen passende vacature op onze site, maar zou je graag bij MACG willen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je kunt dit doen door een uitgebreide motivatie, inclusief cv, te sturen naar secretariaat@macg.nl. Wij zullen binnen twee weken de ontvangst van jouw sollicitatie bevestigen en eventueel contact met je opnemen.  


Stage

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires Civiele Techniek (HTS) en Milieukunde (HBO).

Wij verwachten van stagiaires dat ze in staat zijn om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken, goede communicatieve vaardigheden bezitten en een goede motivatie hebben. MACG geeft alle kansen om uitgebreid kennis te maken met de praktijk van multidisciplinaire projecten waarbij je de kneepjes van het vak kunt leren. Je wordt begeleidt door ervaren collega's. Stage lopen bij MACG betekent niet dat je meekijkt, maar dat je in het werkproces gewoon voluit met jouw collega’s meewerkt en deel uit maakt van de lopende projecten. 

Ben je op zoek naar een stageplaats, mail dan jouw cv en uitgebreide motivatie naar secretariaat@macg.nl.