Over ons

Dynamisch en innovatief

MACG is een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van bouw, milieu en infrastructuur. Met ruim 10 jaar ervaring beschikt MACG over uitgebreide expertise in diverse vakgebieden. Wij denken in innovaties en duurzame concepten en leveren verhelderend projectmanagement. Desgewenst participeren wij risicodragend in uiteenlopende projecten. Tegelijkertijd leggen we de verbinding met kwalitatieve en creatieve vastgoedontwikkeling.


Bijdragen aan de bebouwde omgeving van morgen

Ons team bestaat uit circa 25 medewerkers die bijdragen aan de omgeving van morgen. Wij bieden vakmanschap, enthousiasme en hoogwaardige technische kennis. Het verbinden van die kennis uit onze verschillende vakgebieden en organisaties is ons sterkte punt en resulteert in maatwerkoplossingen, duurzame oplossingen en bruikbare concepten.


Net dat stapje extra

Onze vaste klanten weten, als geen ander, dat wij bereid en in staat zijn om een stap verder te gaan dan een standaard advies. Wij zijn een betrokken partner en bieden vakmanschap, enthousiasme en creativiteit. Wij bieden altijd een maatwerkoplossing en zijn pas tevreden als u dat ook bent.