Partners

MACG, Extenzo, Wooncreatie, Inside Wonen en UrbanLiving

Verbinden en elkaar versterken, dat is onze kracht. MACG, Extenzo, Wooncreatie, Inside Wonen en UrbanLiving zijn partnerbedrijven. Samen verzorgen wij alles op het gebied van wonen, bouw, omgeving en infrastructuur. De lijntjes tussen de organisaties zijn kort en hierdoor ontstaat een synergie die staat voor maatwerkoplossingen, duurzame adviezen en bruikbare concepten. Centraal in onze aanpak staat het verbinden van kennis uit diverse werkvelden en organisaties.

Extenzo is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar die staat voor kwaliteit en creativiteit. Naast een frisse blik op vastgoed biedt Extenzo tevens strategisch advies. Wij bieden een totaalconcept aan van ontwikkelconcept tot visualisatie, stedenbouw en architectuur tot marktonderzoek en afzetbaarheid.

Het samenbrengen van mensen, ideeën en locaties. Dat is de missie van Wooncreatie. Wooncreatie adviseert en begeleidt mensen bij het bouwen van een eigen woning, samen met hun toekomstige buren. Wooncreatie maakt het proces overzichtelijk en biedt ondersteuning bij het vormgeven van de woonwensen.

Inside Wonen en meer… biedt interieuradvies voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Inside Wonen helpt u bij het creëren van de sfeer die u voor ogen heeft. Naast interieuradvies kunt u in Wezup terecht in de unieke woonwinkel van Inside Wonen en meer… waarin wonen, mode en bloemen worden gecombineerd.

Tot slot maakt UrbanLiving het rijtje af. UrbanLiving is het partnerbedrijf dat belegt in hoogwaardig vastgoed. UrbanLiving is een toekomstgerichte professionele organisatie dat investeert in duurzaam, nieuw en hoogwaardig vastgoed op toplocaties.

www.extenzogroningen.nl
www.wooncreatie.nl
www.insidewonen.nl
www.urbanliving.nl